onsdag den 3. november 2010

Halve tomater med muslinger

Ingredienser:

  • 1 stor dåse muslinger i vand
  • 2½-3 dl fint hakket løg
  • 2-3 tsk citronsaft
  • ½ dl olivenolie
  • 4 tomater
  • salt
  • persille til pynt
  • mayonnaise til pynt
Fremgangsmåde:
  1. Lad muslingerne dryppe godt af. Rens dem for "skæg" og evt. rester af skallen.
  2. Mos eller hak muslingerne og læg dem i en skål. Tilsæt løg, citronsaft og olie. Bland det hele og lad det stå koldt mindst 1 time.
  3. Del tomaterne imens og udhul dem med en teske. Salt dem lidt og lad dem stå med bunden i vejret i ½ time.
  4. Fyld de halve tomater med muslingeblandingen.
  5. Pynt tomaterne med en lille klat mayonnaise og en dusk persille

2 kommentarer:

  1. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

    SvarSlet
  2. It is good to see posts that give truly quality information. Your tips are extremely valuable. Thanks a lot for writing this post and sharing it. Keep blogging.

    SvarSlet