- 1 stor dåse muslinger i vand
- 2½-3 dl fint hakket løg
- 2-3 tsk citronsaft
- ½ dl olivenolie
- 4 tomater
- salt
- persille til pynt
- mayonnaise til pynt
Fremgangsmåde:
- Lad muslingerne dryppe godt af. Rens dem for "skæg" og evt. rester af skallen.
- Mos eller hak muslingerne og læg dem i en skål. Tilsæt løg, citronsaft og olie. Bland det hele og lad det stå koldt mindst 1 time.
- Del tomaterne imens og udhul dem med en teske. Salt dem lidt og lad dem stå med bunden i vejret i ½ time.
- Fyld de halve tomater med muslingeblandingen.
- Pynt tomaterne med en lille klat mayonnaise og en dusk persille
Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.
SvarSletIt is good to see posts that give truly quality information. Your tips are extremely valuable. Thanks a lot for writing this post and sharing it. Keep blogging.
SvarSlet