torsdag den 2. september 2010

Koteletter med mornay sauce kartofler og rødkålsalat

Simpel Rødkålsalat

Koteletterne:

  • Krydders med salt og peber efter smag
  • Steges på en grillpande
Kartofler med Mornay sauce:
  • Skræld nogle kartofler
  • Kartoflerne skæres i skiver og puttes i et ildfast fad
  • Pil løg, skæres i halve skiver (ikke for tykke) og put dem oven på kartoflerne
  • Hæld Mornay (5%) ud over det hele og bland det sammen
  • ca. 1 time ved 150 grader
Simpel Rødkålsalat:
  • Fint snittet rødkål
  • Æbler skåret i fint tern
  • Revet gulerødder
  • Blandet peberfrugt skåret i fint tern
Det her er en hurtig og nem opskrift. Salaten blev lidt simpel i dag, da jeg havde stået hele dagen forberedt forskellige salater (billeder kommer) til weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar