mandag den 13. september 2010

Kartoffelporresuppe med sprødstegt bacon

Ingredienser
Denne opskrift passer som hovedmåltid til 2 voksne eller som forret til ca. 4 personer.

Indgredienser
  • 750 gr. skrællet kartofler
  • 250 gr. snittet porre
  • 2 terninger hønse- eller græntsagsboullion
  • 8 dl vand
  • 2½ dl madlavningsfløde
  • 250 gr bacon
  • salt og peber
Fremgangsmåde:
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker
  2. Rens porrene og skær dem i ringe
  3. Lad det hele koge i vandet med boullionterningerne under lå i ca. 20 min. til kartoflerne er godt møre
  4. Steg bacon sprødt.
  5. Mos suppen i gryden med en stavblender eller kartoffelmoser
  6. Hæld fløden i og varm op
  7. Smag til med peber og evt. lidt salt
  8. Serveres med brød og sprødstegt bacon
God Appetit


Ingen kommentarer:

Send en kommentar