Ingredienser:
- 14 digestive kiks
- ½ dl sukker
- 1½ tsk kanel
- 60 gr smeltet smør eller margarine
Fyld:
- 250 gr flødeost
- 1 dl sukker
- 2 æg
- 1 spsk mel
- 1 tsk vanillesukker
- reven skal af 1 citron
- saft af ½ citron
Glasur:
- 1 dl creme fraiche
Pynt:
- kirsebær
Fremgangsmåde:
- Knus kiksene og bland dem med sukker, kanel og smeltet smør eller margarine. Dæk bunden af en tærteform, ca. 25 cm i diameter, med blandingen. Bag bunden i ca. 5 min ved 175 grader midterste rille.
- Rør flødeosten og sukker sammen. Del æggene i blomme og hvide. Rør æggeblommerne i ostemassen. pisk æggehviderne til hårdt skum.
- Rør mel. vanillesukker, citronsaft, reven skal og til sidst de piskede æggehvider i ostemassen.
- Hæld dejen i tærteformen og bag den i ca 50 min i ovnen. Når kagen er blevet næsten kold, hældes creme fraiche over.
- Pynt med kirsebær eller frugt efter eget valg
Tips:
Kagen er fryseegnet.
Er kagen frosset ned, skal den helst tages ud ca. 30 min inden den skal serveres.
It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.
SvarSlet