Ingredienser:
- Sushiris
- 1 plade noritang (kan købes i Kvickly)
- Agurk i meget tynde strimler
- Gulerod i meget tynde strimler
- evt. snackpeber i strimler
- Ristet lyse Sesamfrø
- rejer, røget laks eller krebsehaler
- Begynd med at pakke din rullemåtte ind i husholdningsfilm.
- Rist sesamfrøene på en pande
- Skær grønsager i strimler
- Læg 1 plade noritang med den blanke side nedad på rullemåtten med den lange ende ud mod bordkanten.
- Fugt hænderne og fordel ca en håndfuld i et jævnt lag ud over hele tangpladen.
- Vend forsigtig tangpladen, risen vender ned mod måtten og med tangen opad.
- Put dit fyld på efter eget ønske - du kan vælge midten eller ud ved bordkanten.
- Løft lidt op i den nærmeste ende af rullemåtten. Rul langsomt i en bevægelse væk fra kroppen, så tangen omslutter fyldet. Rul videre med et jævnt, fast pres og slip måtten efterhånden som rullen formes.
- Hæld sesamfrøene ud på et stykke bagepapir og rul sushien i dem, så risene dækkes at et tyndt jævnt lag.
- Nu er rullen klar til at blive skåret ud i den ønskede størrelse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar