Brød: 50 gr gær 12 spsk lunkent vand 6 dl mini mælk 12 tsk (strøget)sukker (kan sagtens skæres ned) ½ tsk salt (jeg bruger havsalt) 110 gr flydende becel 1- 1.2 kg mel - opløs gæren med vandet og sukker
- tilsæt mælk og margarine samt salt
- put melet i lidt af gangen indtil dejen hænger sammen
- ælt dejen indtil den slipper.
- hæv et lunt sted ca 30 min.
- rul dejen ud - den må ikke være for tynd men heller ikke for tyg
- put den i en bradepande beklædt med bagepapir
- pensel med let hånd med vand
- bag den ca 20 min ved 200 grader - til den er gylden
- kan sagtens bages dagen i forvejen
- er fryse egnet
Pynt/pålæg: - smør den let med smør eller miracle vip eller hvad du nu vil smøre en frokost bolle med
- put så din ønskede salat på (jeg har på billedet valgt iceberg og revet gulerødder)
- nu ligger du så dit udvalgte pålæg på i striber ( her er der valgt leverpostej, frikadellepølse, kødpølse, røget medister, 2 slags spegepølse og hamburgerryg)
- så er det tid til dekorere - kun fantasien sætter grænser (jeg brugte ristede bacon tern, snackpeber og agurk.
GOD FORNØJELSE
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar