søndag den 29. august 2010

Hakkebøf med kartofler og broccolisalat

Hakkebøf med brocolisalat og sprød stegte kartofler.

Magert oksefars til bøfferne

Sprøde kartofler:
skræl kartoflerne - skær dem i tern - kog dem i ca. 1½-2 min ( må ikke blive smattet) - Skyl dem godt med koldt vand - lad dem dryppe af - hæld dem i en pose sammen med lidt olie, paprika, oregano og salt. Hæld det hele ud på en bagepapir beklædt bradepande - ca 45 min ved 200 grader.

Brocolisalat:
Blancher brocolibuketterne - stokken kan skæres i små tern og blancheres med. kog dem i ca. 1½-2 min ( må ikke blive smattet) - Skyl dem godt med koldt vand - lad dem dryppe af.
Skær tomaterne i kvarte.
Skær squas i tern.
Bland broccoli, tomat og squas i en skål eller fad.

Dressing:
Hvidvinseddike
Hvidløg
Honning
Dijonsennep
Olie
Salt
Peber
Pisk det hele godt sammen.
Smag til inden du hælder det ud over salaten
Lad det hele trække ½ time.

Skær bacon i tern og steg det i dets eget fedtstof - lad det dryppe af på noget køkkenrulle.
Drys det ud over salaten inden servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar