Tamago:
Ingredienser:
- 2 æg
- 1 spsk sukker
- 1 tsk soya sauce (helst kikkoman)
- lidt smør
- Slå æggene ud i en skål og pisk dem let med en gaffel.
- Tilsæt sukker og soya - pisk det grundigt
- Opvarm en stegepande (gerne pandekagepande) til medium varme.
- Smelt lidt smør i panden og dæk hele bunden med smørret.
- Hæld ægge-blandingen på panden.
- Når ægget er uigennemsigtig og du kan få en paletkniv/spatel under omeletten uden at denne ødelægges skal den vendes.
- Når omeletten er gennembagt fjernes den fra panden.
Materialer:
- Sushi-ris
- Tang
- Tamago
- Klip tangen i ca. 1 cm brede strimler.
- Skær Tamago omeletten i den størrelse som du ønsker.
- Form lidt sushiris til en bolle eller hvad der falder i din smag.
- Lig et stykke Tamago på risbollen og put tangen rundt om som et bælte - ikke for stramt, da det kan gå fra hinanden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar