søndag den 29. august 2010

California inside-out maki

Det her er min egen version af inside-out - den øverste er med krebsehaler og den nederste med røge laks.

Ingredienser:
  • Sushiris
  • 1 plade noritang (kan købes i Kvickly)
  • Agurk i meget tynde strimler
  • Gulerod i meget tynde strimler
  • evt. snackpeber i strimler
  • Ristet lyse Sesamfrø
  • rejer, røget laks eller krebsehaler
Fremgangsmåde:
  1. Begynd med at pakke din rullemåtte ind i husholdningsfilm.
  2. Rist sesamfrøene på en pande
  3. Skær grønsager i strimler
  4. Læg 1 plade noritang med den blanke side nedad på rullemåtten med den lange ende ud mod bordkanten.
  5. Fugt hænderne og fordel ca en håndfuld i et jævnt lag ud over hele tangpladen. 
  6. Vend forsigtig tangpladen, risen vender ned mod måtten og med tangen opad.
  7. Put dit fyld på efter eget ønske - du kan vælge midten eller ud ved bordkanten.
  8. Løft lidt op i den nærmeste ende af rullemåtten. Rul langsomt i en bevægelse væk fra kroppen, så tangen omslutter fyldet. Rul videre med et jævnt, fast pres og slip måtten efterhånden som rullen formes.
  9. Hæld sesamfrøene ud på et stykke bagepapir og rul sushien i dem, så risene dækkes at et tyndt jævnt lag.
  10. Nu er rullen klar til at blive skåret ud i den ønskede størrelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar