søndag den 29. august 2010

Cuvette med bagte kartofler og løg


CUVETTE MED BAGTE KARTOFLER OG LØG
Skræl kartoflerne og skær dem i både, det samme gør du med løg og hvidløg.
kom det hele op i et ildfast fad. (lav plads i midten til stegen). hæld olien henover kartoflerne og krydr dem med salt paprika. vend det godt rundt.
rids tern på cuvetten, krydr den med salt, peber og knust hvidløg. læg den og til kartoflerne og steg det hele i ovnen i ca. 1 time.
TILBEHØR:
 Hvidkålssalat: snit hvidkål meget fint først i strimler og bagefter i mindre stykker. skær små appelsin filetter i tern. skræl og skær æbler i små bitte tern. det hele blander du sammen i en skål med tranebær el. rosiner.
DRESSING: appelsinsaft, hvidvinseddike, olie, citronsaft, honning og salt
bland det hele godt sammen og hæld det over hvidkålssalaten og lad den trække.
vi lavede også almindelig tomatsalat med tomat, løg og squas
gulerodsstave og agurkstave var bare en prøve med risvinseddike, vand, salt og sukker... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar