fredag den 29. oktober 2010

Brunkager (diabetes)




Ingredienser:
  • 25 gr mandler
  • 2 dl hvedemel
  • 60 gr Perfect Fit
  • 10 gr sukat eller appelsinskal
  • ½ tsk potaske
  • 2 tsk brunkagekrydderi
  • 50 gr margarine
  • ½ pasteuristeret æggehvide
Fremgangsmåde:
  1. Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint
  2. Hvedemel, sødemiddel, mandler, sukat, potaske og brunkagekrydderi blandes godt sammen
  3. Margarinen smuldres i melet, og dejen samles med æggehviden
  4. Dejen æltes godt igennem og trilles til en ca. 5 cm tyk stang på ca 25 cm
  5. Dejen pakkes ind i husholdningsfilm.
  6. Dejen stilles i køleskabet i mindst 2 timer eller til næste dag
  7. Dejen skæres i tynde skiver, der lægges på en bageplade
  8. Kagerne bages ved 200 grader i ca 6 min


Ingen kommentarer:

Send en kommentar