Ingredienser:
- 25 gr mandler
- 2 dl hvedemel
- 60 gr Perfect Fit
- 10 gr sukat eller appelsinskal
- ½ tsk potaske
- 2 tsk brunkagekrydderi
- 50 gr margarine
- ½ pasteuristeret æggehvide
Fremgangsmåde:
- Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint
- Hvedemel, sødemiddel, mandler, sukat, potaske og brunkagekrydderi blandes godt sammen
- Margarinen smuldres i melet, og dejen samles med æggehviden
- Dejen æltes godt igennem og trilles til en ca. 5 cm tyk stang på ca 25 cm
- Dejen pakkes ind i husholdningsfilm.
- Dejen stilles i køleskabet i mindst 2 timer eller til næste dag
- Dejen skæres i tynde skiver, der lægges på en bageplade
- Kagerne bages ved 200 grader i ca 6 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar