fredag den 29. oktober 2010

Pebernødder (diabetes)



Ingredienser:
  • 5 dl hvedemel
  • ½ knsp stødt peber
  • ½ knsp stødt nellike
  • ½ tsk stødt kanel
  • 2 knsp hjortetaksalt
  • 50 gr margarine
  • 50 gr Perfect Fit
  • 1 æg
  • ½ dl sukker
Fremgangsmåde:
  1. Hvedemel, krydderier, sødemiddel og hjortetaksalt blandes
  2. Margarinen smuldres i melblandingen, til det ligner reven ost
  3. Æg og sukker piskes sammen til æggesnaps
  4. Melblandingen samles med æggesnapsen og æltes godt
  5. Dejen stilles koldt i ca 15 min.
  6. Dejen trilles i ca 1 cm tykke stænger og skæres i små stykker, der trilles til kugler
  7. Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade
  8. Pebernødderne bages ved 200 grader i ca 10 min, til de er lysebrune
Tip: Dejen kan fryses

Ingen kommentarer:

Send en kommentar