Ingredienser:
- 5 dl hvedemel
- ½ knsp stødt peber
- ½ knsp stødt nellike
- ½ tsk stødt kanel
- 2 knsp hjortetaksalt
- 50 gr margarine
- 50 gr Perfect Fit
- 1 æg
- ½ dl sukker
Fremgangsmåde:
- Hvedemel, krydderier, sødemiddel og hjortetaksalt blandes
- Margarinen smuldres i melblandingen, til det ligner reven ost
- Æg og sukker piskes sammen til æggesnaps
- Melblandingen samles med æggesnapsen og æltes godt
- Dejen stilles koldt i ca 15 min.
- Dejen trilles i ca 1 cm tykke stænger og skæres i små stykker, der trilles til kugler
- Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade
- Pebernødderne bages ved 200 grader i ca 10 min, til de er lysebrune
Tip: Dejen kan fryses
Ingen kommentarer:
Send en kommentar